Den sunde morgenmad

Vidste du, at det vigtigste måltid på døgnet er morgenmaden? Derfor bør vi altid indtage noget form for mad, men hvis den er sund, er det bare endnu bedre. Det kan dog være svært at finde de gode idéer til ens morgen, og derfor har vi lavet dette indlæg. Vi vil nemlig komme med en samme inspiration til, hvad din morgenmad kan bestå af. Der findes nemlig mange forskellige måder at få sin mad om morgen på.

De traditionelle

Der findes selvfølgelig de helt gode og traditionelle, som er supergode, hvis det skal gå nemt og hurtigt nogle af morgnerne. Der er havregryn, mysli, cornflakes m.m. Der findes et hav af forskellige morgenmadsprodukter, som utrolig mange familier spiser hver eneste dag. Disse ”retter” bliver oftest spist med blot mælk på sig.

Pep det lidt op

En morgenmad behøves ikke altid at skulle laves hurtigt og kedeligt, så derfor kan nogle dage være lækkert, hvis den blev peppet lidt op. Hvis du eksempelvis nyder din havregryn, kan du peppe den op ved at lave den til havregrød. Her kan du lave den nemt, hvor den står og passer sig selv hen over natten, hvor den er klar til at blive spist om morgen. Smid en masse bær og banan på toppen sammen med noget hakket 70% chokolade, så er du sikret en vildt lækker mad. Hvis du ønsker mere eller andet topping findes, der mange løsninger; kokosdrys og peanut butter er også et hit.

Drik din morgenmad

Udover de lækre morgenmadsprodukter og andet lækkert man kan spise, kan man også lave en drikkelig morgenmad. Det kan være en smoothie, milkshake eller noget helt andet. En smoothie er helt klart den, der mætter mest, og den kan laves på rigtig mange forskellige måder med vidt forskellige smage. Alt frugt og grønt kan blandes og sammensættes på kryds og tværs. Her er det kun din fantasi, der sætter grænserne. Hvis du ønsker en sund og næringsrig smoothie så prøv at blande; spinat, vand, agurk, pære og avokado. Mums.

Plads til afslapning om morgen

For mange er morgen stressende, hvor man har travlt med at komme ud af døren. Men det bedste vil være, hvis du står op i bedre tid, og virkelig nyder din morgen stille og rolig. På den måde får du en god start på dagen uden for meget stress og hastværk. Nyd en dejlig massage inden du skal ud af døren, så er du garanteret en god og rolig dag.