Lav iskaffe med kaffebrev

Er du også blevet forelsket i den iskolde version af den koffeinrige drik? Og søger du efter en nem og lækker måde at brygge din næste kop på, uden alt bøvlet med en maskine eller dårlig kvalitet fra instant kaffe? Ja, så er kaffebreve måske noget for dig!

Derfor er det så smart

Du kender nok helt sikkert til at besværet med at lave en kvalitets kop kaffe. Enten, så tager det for lang tid at kværne bønnerne, eller også så holder kaffebønnerne ikke i så lang tid, så du er presset til at drikke alt kaffen hurtigt. Dette er i hvert fald tilfældet når du køber 500gram eller 1000grams kaffebønner eller formalet kaffe. Du åbner den dejlig forseglet pakke, dufter til den lækre kaffe og får en god kop kaffe. Men en uge eller 2 senere, så er det ikke samme oplevelse.

Oprydningen og rensningen af alt værktøjet kan også være en irriterende barriere, som stopper dig fra at lave den drik du bedst kan lide. I hvert fald med de store kaffemaskiner, så er oprydningen alt for besværgeligt.

Men det ændrer sig nu. Med kvalitets kaffebreve, som er nitrogenpakket for at holde på smagsnoterne og aromaerne, samt forlænge levetiden af kaffen, så kan du brygge den lækreste kop hver gang og uden besvær, som hvis du skulle lave en frisk kop engelsk te.

Er det muligt at lave iskaffe med kaffebreve?

Ja, det kan du da selvfølgelig! Det bliver faktisk ikke nemmere end med et frisk kaffebrev. Du brygger din kop, som hvis du skulle lave en ’almindelig’ varm drik, men derefter tilføjer du iskolde isterninger og lidt mælk, og så har du en kold version af din kaffe.

Hvilken slags kaffe er der i kaffebrevene?

Kaffebønner er nøje udvalgt fra hele verden af, for at lave unikke kaffeblends, der danner nogle udsøgte smagstoner. Der bliver kun produceret økologisk kaffe, som er 100% Fairtrade-certificeret. Det er med til at skabe lige forhold for alle led i forsyningskæden og sikre fair forhold til de udsatte lokalsamfund, hvor mange af kaffebønnerne vokser. Kaffebønnerne er desuden 100% arabica-bønner, for at maksimere kvaliteten og smagen.

Vores arabica kaffebønner bliver først ristet ud fra den smag vi gerne vil give kaffeblenden, hvor bønnerne derefter bliver kværnet til formalet kaffe og til sidst placeret i nitrogenindpakket breve for at holde på kvalitet. Det gør at du nemt kan lave en engangskop kaffe.