Byg gratis links til din hjemmeside

Det er dog muligt at bygge links helt gratis, for eksempel ved at anskaffe organiske links, som normalt kommer fra at skabe værdifuldt indhold på din hjemmeside. Gratis linkbuilding kan også være i form af links fra forskellige fora, anmeldelser eller andre sider, så du behøver ikke betale for det.

Jeg vil forsøge at blive ved med at opdatere denne liste, så hvis du har spørgsmål lige nu om, hvordan man opbygger disse gratis links, så tøv ikke med, at skrive i kommentarfeltet. Jeg vil med glæde vise dig, hvordan du laver disse links. På listen kan du finde profillinks, kommentarlinks og hjemmesider, hvor du gratis kan udgive dine egne artikler med et link inkluderet.

Hvis du vil lave gratis linkbuilding så er dette muligt fra det danske domæne. Hvis du lige har lanceret et nyt websted, og betalte links er uden for dit budget, kan disse gratis backlink muligheder være en god idé. Du kan også vælge at bygge disse links, hvilket gør din linkprofil endnu mere mangfoldig.

Vi har her gjort vores bedste for at samle nogle af de bedste danske artikeldatabaser, der er nemme at få adgang til og de fleste af dem er dofollow. Vi bruger disse og mange andre taktikker i vores linkbuildingsindsats, herunder bloggersamarbejde, gæsteblogging, kunders forretningspartnere, relaterede virksomheder og mange andre white hat-taktikker.

Den sidste del af linkbuildingtrekanten er relaterede links. Når du får et link, vil du gerne have det vist i en relevant sammenhæng, og det giver mening at nævne det der også. Hvis en blogger skriver om sommermode, vil det give mening at linke til sommertøj – altså en relevant kontekst.

Denne form for linkbuilding er naturligvis din foretrukne metode til linkbuilding. Her skriver du en relateret artikel, eller du lader en anden gøre det, hvor du linker via ankertekst eller et billede. Disse tekster skal være meget troværdige og give noget til den person, der læser artiklen. Hvis du opretter relevant tekst til dit indhold, har du og andre en chance for at dele artiklen, men du har også en chance for at få konverteringer fra den, ikke kun linkjuice til søgeord. Det kan være, du ønsker at rangere højere igen på “Nike sko”, så du begynder at skrive en artikel om dette fra dette søgeord og i artiklen linker du til din kategori med ankertekst “Nike sko” sider, og skaber derved værdi for netop dit søgeord, men husk at holde dig inden for ankerteksthastigheden.