Få inspiration til din aftensmad her

Det er så vanvittigt svært at planlægge, hvad man skal have til aftensmad. Der tiden er inde til, at man skal beslutte det, er man tom for idéer. Man laver typisk det samme hele tiden, og man kunne godt trænge til nogle nye ideer. Derfor har vi lavet dette indlæg, hvor du kan samle en masse inspiration til din aftenmadsplanlægning den kommende tid. Læs bare med her.

De gode gamle klassikere

Der findes rigtig mange gode og gamle klassikere, når vi snakker om mad. Der er pasta og kødsovs, som bliver lavet af utrolig mange. Lasagne, boller i karry og risengrød er også gode klassikere, men der findes også de helt gamle. Der er frikadeller med brunsovs, stegt flæsk med persille sovs og en god hakkebøf, som aldrig har slået fejl. Det er sikkert retter, som du allerede kender og laver i dit køkken. Men prøv en gang at være kreativ, og lave lidt om i retterne. Det kan være en anden måde at tilberede det på, en anden sammensætning af råvarerne eller noget helt andet. På den måde vil retterne få et mere moderne og et nyt look, og dermed sikre du også, at hele familien vil kunne lide din mad, da du nok ved, hvad de kan lide.

Vær nytænkende og kreativ

Alle de gamle retter vil man kunne være kreative og nytænkende med. De kan laves om og tilpasses, så de netop passer til jer. Hvis I er en familie, vil en nem aftensmad være en god idé. Det skal bestå af få ingredienser og være hurtigt at lave, da I sikkert er begrænset i jeres tid i hverdagen. Dine børn vil elsker, hvis retterne får et sjovt og anderledes udtryk. Prøv engang at anrette tallerkenerne som en sjov figur eller farv maden på en anderledes måde. Du kan gøre pastaen lille med lidt frugtfarve, og på den måde gøre oplevelsen sjovere. Det er en god metode at bruge, hvis dit barn ikke gider at spise, hvad der bliver serveret altid.

Efter en lang og dejlig middag skal man typisk hjem for at slappe af, men man burde tage ned for at træne efter sådan en middag. Hvis man er meget mæt, er det dog ikke noget man skal før dagen efter. Men det er en god idé at få brændt middagen ud. Du kan få inspiration til din træning på kinetikshop.dk, så du kan få brændt middagen ud på en god måde.