De 5 bedste madlavningskurser

Efterspørgslen på madlavningskurser er steget de seneste år, og nu er udbuddet af madlavningskurser endelig begyndt at kunne følge med. Det er en fantastisk måde at komme ud at lære ny mad at kende samtidig med, at man kan forbedre sine færdigheder. Madkurser er desuden en fantastisk måde at få en hyggelig eftermiddag eller aften til at gå med sin partner eller ven og veninde.

Vi har samlet vores favoritter herunder i vilkårlig rækkefølge, så vi vil altså anbefale dem alle fem:

Flødebollekursus

Hvad er sjovere og lækrere end fem flade flødeboller på et fladt flødebollefad? Ej, spørg til side, men bag den lille chokoladekugle fyldt med fluff ligger der en kæmpe videnskab. Det er derfor et sjovt kursus, hvor man lærer om alt fra chokoladetemperering til den rette kiksebund. Desuden er det også et kursus, som man kan finde utroligt mange steder rundt i landet, så det er let at tilgå.

Pizzakursus

De fleste kan finde ud af at bage en pizza, men det er de færreste, der kan gøre det helt som i Italien. På kurset lærer man kunsten om at lave den helt perfekte dej helt fra kombinationen af ingredienser til æltning af dejen, som nærmest minder om massage. Desuden får man lov til at lege med nogle af de lækreste ingredienser og får de bedste fifs med på vejen.

Fyldte chokolader

Her er igen lidt til den søde tand. De lækre små chokolader er superhyggelige at lave, og langt de fleste steder er forberedelserne allerede lavet for én. Derfor skal man bare fylde sine yndlingsingredienser i formene og ud kommer de mest delikate små chokolader. Chokoladefremstilling er desuden også et godt kursus til arbejdspladsen, da der ofte kan være en god håndfuld med.

Madlavning for begyndere

Er du helt grøn i et køkken og kan ikke kende forskel på en kokkekniv og en brødkniv? Eller vil du bare gerne lære madlavningskunsten fra bunden? Så er disse kurser de helt rigtige for dig. Her lærer man nogle nemme retter og får en masse tips med på vejen til, at gøre madlavningen derhjemme lidt nemmere.

Cocktailkursus

Ja, vi ved det godt. Det er jo ikke helt madlavning, og så alligevel. De lækre drinks, som man lærer at lave på cocktailkurser, er bare et absolut must-try. De fleste steder er det også muligt at lave drinks uden alkohol, så der er mulighed for alle at være med. Brug kurset som et springbræt ud i byen eller bare som en hyggelig aften med nogle veninder.