Italiensk mad

Få de bedste madoplevelser

Er du madglad, og går op i at få gode madoplevelser, så er der mange restauranter, som du kan besøge. Hver restaurant er forskellig, og har forskellige spændende menuer. Derudover er lokalerne også afgørende for den samlede oplevelse af restauranten. Og det samme er personalet, og den service man får. Her får du to bud, på to hyggelige og indbydende restauranter i Aarhus, som har to vidt forskellige koncepter.

Restaurant Martino

Restaurant Martino er en italiensk restaurant i Aarhus. Restauranten er hyggelig og skaber en god intimitet, som du kan opleve sammen med din familie eller gode venner. Konceptet er italiensk mad. Der bliver kælet om maden, som bliver lavet på friske råvarer. De tilbyder både et a la carte menukort, hvor du kan prøve italienske klassikere som pasta eller carpaccio. Dertil har de selvfølgelig et særskilt menukort til pizza.

Derudover har de en social dining menu, som er delevenlige retter hele bordet spiser af. Det er en hyggelig måde at spise sammen, og inviterer automatisk til snak og god stemning. På den måde har du også mulighed for at prøve flere forskellige retter. Så ønsker du at prøve gode smagsoplevelser fra det italienske køkken, så er Martino bestemt et besøg værd.

Den Lille Kro

Den Lille Kro er en traditionel kro i Aarhus som tilbyder klassiske og traditionelle danske retter. Restauranten er enormt hyggelig, og går perfekt i stil med den klassiske danske mad. Stemningen er hyggelig og der bliver skabt en god intimitet.

På menuen kan man opleve alt den traditionelle danske mad, som man kender. På menukortet finder du blandt andet smørrebrød, stjerneskud og pariserbøf. Derudover har de et koncept, som hedder stegt flæsk ad libitum. Her kan du virkelig spise dig mæt i frisklavet stegt flæsk med alt det rigtige tilbehør til.

Selskaber

Du kan i begge restauranter også afholde selskaber som konfirmationer eller barnedåb. Det er meget hyggelige omgivelser at afholde det i. Det kan du læse meget mere om på deres hjemmesider. De skal klart overvejes, hvis du står og skal afholde et selskab. Ellers så kan de på det varmeste anbefales at besøge, da du her virkelig kan få en uforglemmelig madoplevelse.