Find den bedste brunch

Det kan være utroligt svært at finde et sted med rigtig god brunch. Mange restauranter og cafeer har brunchmenuer med elementer af noget godt, men uden at kvaliteten er helt oppe at ringe. Derfor er det vigtigt at vide, hvad man skal kigge efter for at finde den bedste brunchmulighed i sin by.

Et spørgsmål om præferencer

Brunch er uden tvivl en smagssag. Mange sværger til det, mens andre elsker at hade det. Fælles er dog, at langt de fleste af os både har prøvet at lave brunch og spise det ude i byen. Derfor har mange også en holdning til, hvordan deres brunch skal være, men holdningerne er langt fra de samme. Nogle foretrækker en brunch fra det salte køkken, der lægger sig tættere op ad frokostmåltidet, mens andre er til en sødere brunch, der lægger sig mere op ad den typiske morgenmad.

Derfor er det også vigtigt at forventningsafstemme. Går man til brunch for de lækre pandekager, en morgenmadsburger eller måske en kombination af de to? Det kan man undersøge inden, at man tager afsted. Simpelthen skimme menukortet og se, hvad mulighederne er. På den måde bliver man ikke overrasket eller skuffet over, at der ikke er det, som man går og mangler.

Tjek anmeldelserne

Én ting er, hvad der fremgår af menukortet, den anden er jo så, hvordan tingene bliver lavet og tilberedt. Det kan nemlig være, at nogle af dine absolutte favoritter fremgår af menukortet, men så ender du med at blive skuffet over resultatet. Derfor er det en rigtig god idé at finde nogle anmeldelser. Du kan høre venner og bekendte ad, om de har besøgt stedet, og hvad de synes om maden. Alternativt kan du også finde ganske fyldestgørende anmeldelser på nettet, som kan hjælpe dig i din samlede vurdering.

Buffet eller a la carte

Der kan være stor forskel i kvaliteten af brunchanretningen alt efter, om man vælger en cafe, der serverer buffet eller a la carte. Ved buffeten får man virkelig kvantitet for pengene, mens man ved a la carte får mindre retter, hvor der er kælet for detaljen. Heldigvis er der mange gode steder at spise brunch både ved buffet og a la carte. Det er bare at finde en god guide for den enkelte by og så kaste sig over de lækre retter. Husk at dele din oplevelse med andre, så alle kan få at høre om de bedste steder til brunchspisning.