Den perfekte middag

Skal du holde en stor middag i en anledning, men mangler inspiration til, hvordan det skal holdes, hvad I skal spise og drikke, så læs med her. Vi har nemlig samlet en guide og inspirationsliste til, hvad du kan gøre til den anledning, som du skal holde. Det kan nemlig godt være lidt uoverskueligt, når man først lige skal i gang.

Beliggenheden

Har du gjort dig nogle tanker om, hvor du vil holde din middag henne? Skal det være hjemme ved dig, hvor du står for det hele, eller skal det foregå ude på en restaurant, hvor du ikke selv skal stresse rundt om dine gæster. På den måde kan du mere nyde dit selskab og få snakket med dem i stedet for, at du står ude i køkkenet hele aften.

Hvad skal menuen bestå af?

Det er blot ét af de mange vigtige spørgsmål, som vil komme undervejs. Hvad vil du servere af mad for dine gæster? Her kommer det selvfølgelig også an på om du vælger at stå for det hele selv, eller om du vil have hjælpe udefra ved eksempelvis en restaurant. Du kan derfor vælge restauranten efter, hvad du ønsker at spise og servere den aften. Du kan også finde noget der er nemt at lave, som ikke kræver det store energi, så du kan bruge din tid på dine gæster. Det kan samtidig godt være lækkert, selvom det vil blive et nemt måltid. Man kan altid gøre lidt ekstra på andre parametre.

Skal du fejre noget?

Hvis det er i anledning af en fejring, er det oplagt at tænke på drikkevarerne. Her vil man typisk tilbyde sine gæste lidt vin eller champagne, som man kan skåle i. Bollinger Champagne er nærmest et must. Den lækre champagne scorer topkarakterer år efter år. Du bør servere din Bollinger Champagne ved 5-7 grader, hvor den er taget fra køl ca. en halv time inden den skal serveres for dine gæster. Der er intet, der slår en rigtig god champagne i et højt glas. Det er rigtig James Bond stil.

Du bør også tilbyde noget vand eller sodavand, så man kan variere det lidt. Lidt blandet drikkevarer så der er til enhver snag, og så passer det også det det du bestemmer I skal spise.

Det vigtigste, som du skal huske, er at nyde aftenen sammen med dine gæster. Husk at leve i det, og du bør derfor ikke stresse rundt. Så du skal have styr på alle ting inden middagen skal foregå.